Yritys

Taiga

Mainostoimisto Taiga Oy

Yritysesittely

Olemme Kuopiossa toimiva moderni ja innovatiivinen mainostoimisto, joka tarjoaa laadukkaita markkinointi- ja mainospalveluita yrityksille ja yhteisöille. Olemme toimineet alalla jo usean vuoden ajan ja meillä on vahva osaaminen niin perinteisessä kuin digitaalisessakin markkinoinnissa.

Taiga on nuorekas ja innovatiivinen mainostoimisto, joka tarjoaa monipuolisia palveluita brändin rakentamisesta markkinointikampanjoiden toteuttamiseen. Meillä on vahva osaaminen graafisessa suunnittelussa, nettisivujen teossa ja markkinoinnissa.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja erottumaan kilpailijoistaan. Olemme sitoutuneita tarjoamaan laadukasta ja luovaa suunnittelua sekä tehokkaita markkinointiratkaisuja. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

_MG_5226
_MG_5149

Sijainti

Sijaintimme Kuopion keskustassa antaa meille hyvän lähtökohdan palvella paikallisia yrityksiä, mutta työskentelemme myös laajasti asiakkaiden kanssa ympäri Suomen.

Olitpa sitten pieni tai suuri yritys, olemme apunasi! Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Olipa kyse brändi-ilmeen uudistamisesta, graafisen suunnittelun projekteista, verkkosivujen kehittämisestä tai markkinointikampanjan suunnittelusta, meillä on osaamista ja intohimoa auttaa sinua.

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pyrimme löytämään oikeat ratkaisut, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja auttavat heitä saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme ja siksi panostamme laadukkaaseen ja yksilölliseen palveluun.

Arvot

Luovuus

Innostamme asiakkaitamme ja yllätämme heidät ainutlaatuisilla ja luovilla ideoilla.

Ammattimaisuus

Toimimme vastuullisesti, avoimesti ja läpinäkyvästi kaikissa suhteissamme.

Asiakaslähtöisyys

Kuuntelemme asiakkaitamme ja tarjoamme heille räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa.

Innovaatio

Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ideoita ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme erottumaan kilpailijoistaan.

Tiimityö

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja rakennamme vahvoja suhteita kaikkiin yhteistyökumppaneihimme.

YRITYKSEMME KUULUU

suomen vahvimpiin

Asiakastiedon tekemän luottoluokitustarkistuksen mukaan Mainostoimisto Taiga Oy kuuluu Suomen Vahvimmat AA -luottoluokitukseen. 

Lisäksi olemme Vastuu Groupin Luotettava kumppani -jäsen, eli täytämme tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Mainostoimisto Taiga Oy

Verkostot

Yrittäjänä toimiva Piia Hottinen on Kuopion yrittäjän hallituksen jäsen vuosina 2022-2024. Lisäksi hän toimii Kuopion Uusyrityskeskuksen hallituksessa vuonna 2023. Mainostoimisto Taiga toimii Kuopion Uusyrityskeskuksessa asiantuntija jäsenenä

_MG_5166