löytävätkö asiakkaasi sinut?

Digimarkkinointi

Hakukoneoptimointi & näkyvyys

Mainonta & markkinointi

Taigasta saat ammattitaitoista hakukoneoptimointia, google- ja sosiaalisen median mainontaa juuri yrityksesi tarpeille sopivaksi. Laitetaan yrityksesi diginäkyvyys kuntoon!

Hakukoneoptimoinnin avulla parannat uusasiakashankintaasi ja juuri oikeat potentiaaliset asiakkaasi löytävät sivullesi. Hakukoneoptimointi on prosessi, jolla optimoimme verkkosivustosi saadaksesi orgaanista tai palkatonta liikennettä hakukoneiden hakutulossivulta.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa tiettyjen muutosten tekemistä verkkosivustosi suunnitteluun ja sisältöön, jotka tekevät sivustostasi houkuttelevamman hakukoneelle. Yleisiä tehtäviä ovat laadukkaan sisällön luominen, sisällön optimointi tiettyjen avainsanojen ympärille ja käänteisten linkkien luominen.

 

Hakukoneoptimointi Kuopio

- Uskalla erottua -

Nettisivut näkyviin googleen!

Digimarkkinointi

Hyödyt

Kasvata

Saa enemmän kävijöitä sivuillesi

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota yhteyttä

Kohdenna

Paranna sivustosi kävijöiden laatua - tarjoa sisältöä ainoastaan palveluistasi ja tuotteistasi kiinnostuneille​​

Kaikki Taigasta

Ota yhteyttä

Erotu

Erotu kilpailijoista paremmin toimivilla sivuilla

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota yhteyttä
Mitä me teemme?

Yleisiä tehtäviä ovat laadukkaan sisällön luominen, sisällön optimointi tiettyjen avainsanojen ympärille ja käänteisten linkkien luominen.

Laitetaan Facebook, Instagram ja Linkedin tilisi näkyviin tehokkaiden kampanjoiden avulla. me hoidamme kaiken puolestasi.

Google Ads -kampanjat, optimointi, analyysit ja ylläpito

Etsimme sivustollesi juuri parhaimmat avainsanat eli ne hakutermit, joilla käyttäjät voisivat hakea palveluitasi

Käymme läpi sivustosi teknisen toteutuksen ja parannamme sivustosi teknisesti niin, että hakukone ymmärtää paremmin sivujesi sisällön ja osaa tarjota oikeita potentiaalisia asiakkaita sivuillesi.

Parannamme sivujesi sisältösi ryhmittelyä ja sisällön laatua niin että kävijäsi ja hakukoneet saavat sivustostasi enemmän irti.. 

Voimme parantaa sivujesi hakukonenäkyvyyttä kuukausittain tutkimalla analytiikkaa ja parantamalla sivujesi näkyvyyttä pienillä, jatkuvilla toimilla.

Käyttäjäsi ja hakukoneet arvostavat säännöllisesti päivittyviä sivuja. Voimme räätälöidä tarpeisiisi sopivat sisällöt niin että hankit sivuillesi uusia kävijöitä ja mahdollisia asiakkaita sekä mahdollistat sivujesi paranemisen myös hakukoneiden silmissä.