Kasvata liiketoimintaasi digimainonnalla!

Digimarkkinointi

MAINOSTOIMISTO TAIGA

Palvelut

Me hoidamme markkinoinnin puolestasi, jotta sinä voit siihen missä olet hyvä. 

Google -mainonta

Google Ads -kampanjat, optimointi, analyysit ja ylläpito.

Hakukone-
optimointi

Paranna nettisivujesi google näkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla.

Linkedin -kampanjat

Tavoita tulevaisuuden tekijöitä Linkedinissä maksetulla mainonnalla.

Facebook ja Instagram -kampanjat

Lisää kauppaa ja näkyvyyttä Facebookissa ja Instagramissa maksetulla mainonnalla.

Uskalla erottua

Nettisivut näkyviin googleen!

KASVATA LIIKEVAIHTOA

Mainonta & markkinointi

Taigasta saat ammattitaitoista hakukoneoptimointia, google- ja sosiaalisen median mainontaa juuri yrityksesi tarpeille sopivaksi. Laitetaan yrityksesi diginäkyvyys kuntoon!

Hakukoneoptimoinnin avulla parannat uusasiakashankintaasi ja juuri oikeat potentiaaliset asiakkaasi löytävät sivullesi. Hakukoneoptimointi on prosessi, jolla optimoimme verkkosivustosi saadaksesi orgaanista tai palkatonta liikennettä hakukoneiden hakutulossivulta.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa tiettyjen muutosten tekemistä verkkosivustosi suunnitteluun ja sisältöön, jotka tekevät sivustostasi houkuttelevamman hakukoneelle. Yleisiä tehtäviä ovat laadukkaan sisällön luominen, sisällön optimointi tiettyjen avainsanojen ympärille ja käänteisten linkkien luominen.

 

Mainostoimisto Kuopiossa

Pyydä tarjous! 

Palaamme asiaan 12 tunnin sisällä yhteydenotosta. 

Hakukoneoptimointi & näkyvyys

Mitä me teemme?

Yleisiä tehtäviä ovat laadukkaan sisällön luominen, sisällön optimointi tiettyjen avainsanojen ympärille ja käänteisten linkkien luominen.

Laitetaan Facebook, Instagram ja Linkedin tilisi näkyviin tehokkaiden kampanjoiden avulla. me hoidamme kaiken puolestasi.

Google Ads -kampanjat, optimointi, analyysit ja ylläpito

Etsimme sivustollesi juuri parhaimmat avainsanat eli ne hakutermit, joilla käyttäjät voisivat hakea palveluitasi

Käymme läpi sivustosi teknisen toteutuksen ja parannamme sivustosi teknisesti niin, että hakukone ymmärtää paremmin sivujesi sisällön ja osaa tarjota oikeita potentiaalisia asiakkaita sivuillesi.

Parannamme sivujesi sisältösi ryhmittelyä ja sisällön laatua niin että kävijäsi ja hakukoneet saavat sivustostasi enemmän irti.. 

Voimme parantaa sivujesi hakukonenäkyvyyttä kuukausittain tutkimalla analytiikkaa ja parantamalla sivujesi näkyvyyttä pienillä, jatkuvilla toimilla.

Käyttäjäsi ja hakukoneet arvostavat säännöllisesti päivittyviä sivuja. Voimme räätälöidä tarpeisiisi sopivat sisällöt niin että hankit sivuillesi uusia kävijöitä ja mahdollisia asiakkaita sekä mahdollistat sivujesi paranemisen myös hakukoneiden silmissä.