Tyylikkäät ja toimivat wordpress-sivut

Nettisivut 3 päivässä!

Kustomoituna sinulle

WordPress verkkosivut

Tiedämme, että joskus nopeus on valttia ja sivut pitäisi saada pystyyn heti. Vastasimme asiakkaidemme pyyntöön ja toimme uuden paketin valikoimaamme. 

Toteutamme laadukkaan nettisivu suunnittelun alle kolmessa päivässä. 100% tyytyväisyystakuulla. Kaikki nettisivut ovat graafikon suunnittelemat ja visuaalinen ilme ja rakenne kustomoidaan yrityksenne näköiseksi. Emme käytä valmiita teemoja, vaan sivusto rakennetaan teidän toiveiden mukaan. 

Nettisivu projektit ovat usein hitaita ja raskaita, jotka vaativat niin asiakkaalta kuin suunnittelijalta paljon aikaa. Me olemme saaneet nopeutettua tämän prosessin jo useiden asiakkaiden kohdalla ja nyt haluamme tarjota nopeutettua palvelua myös sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä!

Aloituspalaveri pidetään joko puhelimitse tai sähköpostitse, jolloin käymme läpi toiveesi visuaalisen ulkoasun ja rakenteen suhteen.

Tarvitsemme sinulta: sivuille tulevat tekstisisällöt ja tunnukset webhotellin hallintapaneeliin tai wordpressiin. 

Toisena päivänä lähetämme teille visuaalisen ilmeen luonnoksen sähköpostitse. Kun hyväksytte visuaalisen ilmeen, lähdemme rakentamaan sivustoa wordpressiin.

Viimeisenä päivänä lähetämme teille linkin ja salasanan josta pääsette katsomaan ja kommentoimaan uutta sivustoa. Teemme pyytämämme toiveet ja kun olet hyväksynyt lopputuloksen, sivut voidaan julkaista. 

Saat käyttöösi heti sivujen julkaistua ohjeet kuinka pääset muokkamaan sivuja helposti itse. Olemme apunasi kaikissa mahdollisissa askarruttavissa asioissa. Lisäksi autamme mielellään uusia sivujen markkinoinnissa. 

Mainostoimisto Taiga - nettisivut - kotisivut

Nettisivut 3 päivässä

Tämä paketti sopii hyvin yritykselle, joka tarvitsee uudet laadukkaat nettisivut vauhdilla.

Hinta: 1990 € (Alv 0 %)

Nettisivut nopealla aikataululla, laadusta tinkimättä.

Nettisivut 3 päivässä on valinta silloin, kun tarvitset nettisivut heti.

WordPress -sivuston

Hyödyt

Tuliko mieleen kysyttävää? 

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan teille sopiva paketti, autan mielelläni. 

Mainostoimisto Taiga

Piia Hottinen

Art Director / Web designer